Recente Updates

01 - 06 - 2008
De site zit in een nieuw jasje.

 

Informatie over MJB Catering.

Michael bakker was 12 jaar jong dat hij begonnen is bij een snackbar in schagen als stage loper, (snackbarlunchroom 't eiland), daar heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan in het snack wereldtje.

Toen hij 18 jaar oud was, en na het behalen van zijn autorijbewijs, is hij begonnen bij een cateraar uit noord Holland (mc kili), met het van uit een verkoopwagen te verkopen van patat snacks en vis producten, na dat hij dit enkel jaren heeft gedaan heeft hij de stap genomen om voor zich zelf te gaan beginnen, in het begin hier en daar wat lenen van anderen, maar uit eindelijk op eigen benen.

Na het aanhangwagen rijbewijs behaald te hebben moest er een bedrijfs naam verzonnen worden voor hij zich kon laten inschrijven bij de KvK, wat was dat moeilijk, uit eindelijk is het MJB catering geworden ( Michael Jhoran Bakker catering). Nu kon hij opzoek gaan naar een verkoopwagen, dat is uit eindelijk een oude ex-pizza verkoop wagen (merk: de burcht) geworden met een grote zware auto(opel monterey 3.1tdi) er voor, 2 vliegen in 1 klap.

Na een aantal weken in de vrije uurtjes te hebben verbouwd is het voor de zomer van 2006 toch allemaal goed gekomen om draaiend de zomer in te gaan.
De eerste jaren waren vooral moeizame jaren, maar het gaat ieder jaar een stukje beter, je leert van je fouten, en je leert vooral van andere mensen die het beste met je voor hebben.
In de winter maanden van 2006/2007 is er een kleine bedrijfs uitbreiding bij gekomen door middel van een kleine party service bedrijfje over te nemen, met een biertap installatie, bbq`s, sta/hang tafels, terras verwarmers, en een kleine dichte vervoer aanhangwagen. Met de combinatie met de spullen die hij al had, begon het bedrijf aardig compleet te raken, of te wel van alle markten thuis, in de winter maanden van 2007/2008 heeft hij een prachtig aanbod gekregen van mc kili, waar hij zo nu en dan zijn vrije dagen bij werkte, om een professionele koelwagen te kunnen over kopen, dat heeft hij gedaan. Het is een Mitsubishi l400 2.4tdi met ingebouwde dag/nacht koelingsruimte. Perfect om zijn producten gekoeld naar locatie te vervoeren om daar bereid en verkocht te worden.

Met dit alles gaan wij de nieuwe zomer in.

Met vriendelijke groet MJB catering

Michael Bakker.